Välkomna - Startar om!

Öppnar hemsida igen. För mig och för er. Så vi kan mötas när det känns som att det passar.

De senaste tre åren har varit mycket intensiva. Mitt ordförandeskap på Höganäs Museum och Konsthall, med mängder av arrangemang, avslutades i maj. Vi erbjöd Mårten Castenfors rollen som ny ordförande för den nya enheten och jag fick se tillbaka på en tid av mångfasetterade erfarenheter. 

Under perioden färdigställde jag två publikationer och producerade två utställningar på Projektrum Hjärne i Helsingborg. I ett spännande samarbete med Marc Benja i Chicago, deltog jag på tre samlingsutställningar i hans konstnärsdrivna galleri tillsammans med andra internationella konstnärer. Mitt fotografi deltog på ett par salonger i Helsingborgs dagblads regi. Ett par konstrundor och en vända med Öppna ateljéer tog också form (vid närmare eftertanke).

Med glädje skriver jag regelbundet krönikor på kulturredaktionen på Helsingborgs Dagblad/Sydsvenskan, något som också var fallet under perioden som nyss passerat. 

Min roll som ”husfilosof”, som formades på Dunkers kulturhus, har fortsatt med samtal i Höganäs kommun. Ett angeläget format jämte min vardag på gymnasieskolan jag jobbat sedan 1999. 

I december 2021 stod den nybyggda lilla ateljén klar i anslutning till hemmet. Hit får ni gärna komma på besök eller gå liten kurs. Här presenterar jag mig under Nordvästra Skånes årliga konstrunda 2023.